Kernteam

Home >  Kernteam

Laborage werkt veelvuldig samen met de professionals in haar netwerk

Floris Vrasdonk

projectmanager, organisatieadviseur en trainer

Floris Vrasdonk is verandermanager, organisatieadviseur, coach en trainer. Floris heeft ook vele jaren ervaring als medewerker. Sinds 2009 houdt hij zich bezig met het leiden en begeleiden van implementaties van het nieuwe werken. In 2015 kwam het boek Wie heeft mijn werkplek gepikt? dat hij samen met Suze Krijnen schreef uit. Floris staat bekend om zijn humor, toekomstgerichte gedrevenheid en relativeringsvermogen.

Suze Krijnen

communicatieadviseur, onderzoeksanalist

Suze Krijnen studeerde Taal & Cultuurstudies en Nieuwe Media & Digitale Cultuur. Sinds 2010 werkte zij als medewerker en participerend observant in verschillende HNW-omgevingen. In de rol van communicatieadviseur en onderzoeksanalist daagde zij medewerkers uit om meer uit het nieuwe werken en uit digitale tools te halen. Ze deed onderzoek naar de effecten van HNW op onder meer medewerkertevredenheid, werk-privébalans, samenwerking en productiviteit. Daarnaast schrijft Suze teksten voor internet en intranet.

Monique Lueb

trainer,coach

Monique Lueb is zelfstandig trainer/coach en begeleidt leidinggevenden, teams en medewerkers rondom nieuwe manieren van werken (zoals Het Nieuwe Werken). Zij heeft een achtergrond in marketing/communicatie en werkte voor uiteenlopende organisatie als Delta Lloyd, Heineken, Interpay en haar laatste werkgever was Microsoft. Hier leverde ze een actieve bijdrage aan dat wat wij vandaag de dag Het Nieuwe Werken noemen en verdiepte zich verder in de menselijke kant daarvan. Monique geeft diepgaande inzichten in ieders eigen communicatiepatronen, gecombineerd met concrete handvatten voor de werksituatie.